Вие сте тук Начало Хотели Стаи за нощувка САНИ
BGN 45
Item image
  Име Дата Описание Цена Капацитет Брой резервации
  Стая January 1, 2013 - December 31, 2014 Двойна стая BGN 45 3
  Баня/тоалетна
  Бизнес услуги
  Вана
  Гараж
  Гладене
  Детски басейн
  Джакузи
  Достъп за инвалиди
  Закрит басейн
  Изглед
  Интернет
  Кабелна тв
  Климатик
  Козметик
  Конферентна зала
  Лоби бар
  Лятна градина
  Мини-бар
  Нощен клуб
  Открит басейн
  Паркинг
  Парна баня
  Пералня
  Плащане с карта
  Пране
  Рент-а-кар
  Ресторант
  Рум сервиз
  Сауна
  Сейф
  Сешоар
  Солариум
  Студио за масаж
  Телевизор
  Телефон
  Тенис корт
  Тераса
  Фитнес
  Фризьорски салон
  Хим. чистене
  Ютия

  Вашата резервация

  Детайли
  (*) Задължителни
  Вашата резервация беше изпратена успешно
  Моля попълнете всички задължителни полета

  Контакти

  Адрес:
  Сандански, ул.Гоце Делчев 3
  GPS:
  41.5627796, 23.277759800000013
  Телефон:
  0888 203 484 / 074 631 171

   

  Стаи за нощувка САНИ се намират в идеалния център на град Сандански на 20 метра от централния площад. От него води началото си главната улица, която е пешеходна зона. Тук има много магазини, от които вие можете да пазарувате.

  side3В близост се намира и сградата на общинската администрация, както и бизнес център. Предлагаме ви три звезден комфорт и уют за вашата идеална почивка на разуми цени. Стаи са луксозно оборудвани, като всяка е снабдена с телевизор с кабелна телевизия, климатик, отопление, хладилник, баня/ тоалетана с нон-стоп топла вода. Разполагаме и с дворно пространство, където могат да играят вашите деца.


   Разполагаме с партерна стая, в която има спалня и 2 единични легла. Стаята има собствена баня, телевизор, климатик, хладилник, маса с 4 стола, тоалетка, гардероб. Освен с климатик разполагаме и с парно отопление, което е по-подходящо за хора с астма и други заболявания. Стаята е с изглед към двора така че вие можете да отпочивате наблюдавайки вашите деца.

   Цена за нощувка: 45 лева.

    

   Разполагаме със стая тройка разположена на втория етаж. Стаята е снабдена със собствена баня, телевизор с кабелна телевизия, климатик, хладилник, тоалетка, гардероб, маса със столове. Стаята има чудесен изглед към града.

   Цена за нощувка: 35 лева.


   Разполагаме с апартамент петица, който включва: 2 стаи (тройка и двойка) с общ санитарен възел.Апартаментът разполага със собствена тераса и има невероятен изглед към централния площад на град Сандански.
   Едната от стаите на апартамента има спалня и едно единично легло.Тя е снабдена с гардеоб,тоалетка,маса,телевизор с кабелна телевизия,хладилник и климатик
   Другата стая на апартамента има две ъглово разположени единични легла. Стаята е снабдена с гардероб, тоалетка, телевизор с кабелна телевизия,климатик.

   Апартаментът разполага със собствена баня.

   Цена на апартамента: 60 лева

   Разполагаме с апартамент четворка, който включва 2 стаи ( спалня и стая с 2 единични легла), тераса и общ санитарен възел.

   Всяка от стаите разполага с гардероб, тоалетка, телевизор с кабелна телевизия, климатик и хладилник.

   Цена на апартамента: 50 лева

   ВНИМАНИЕ!

   Цените на стаите и на апартаментите не са окончателни. При по-дълъг престой се прави отстъпка от цената за нощувка


   Сандански

   Градът се намира в Санданско – Петричката котловина, в подножието на Пирин. Курортът отстои на почти еднакво разстояние от София и Солун и е важен център по международния главен път Е 79. През града минава и железопътна линия по трасето София – Кулата – Солун.

   Bulgaria-Sandanski-03Разстоянието от града до Егейско море и неговите курорти е 126 километра. На 12 километра. от Сандански се намира местността Рупите с храма „Света Петка“, построен от пророчицата Баба Ванга.

   Близо до Сандански са разположени Мелник, най-малкият град в България и Роженският манастир, както и живописното село Лешница, в което можете да намерите красота и спокойствие извън големия град.

   Сандански е разположен амфитеатрално върху крайните югозападни склонове на Пирин планина по долното течение на река Санданска Бистрица. Географското му разположение по средата между Кресненското и Рупелското дефилета е предпоставка за изключително благоприятните му климатични особености.

   Градът, разположен на надморска височина 240 – 300 метра, е най-топлият български град, като продължителността на слънчевото греене надминава 2 450 часа, създавайки условия за целогодишни слънчево-въздушни процедури. Планинският бриз, спускащ се от Пирин по поречието на река Бистрица, охлажда въздуха през летните месеци.


   Античност

   Съчетаването на благоприятни природни дадености, заедно с богатството от минерални извори с различна термалност (в района на община Сандански има над 80 извора с температура 42-81°С), ниска минерализация, богат химически състав, лекуващи множество заболявания и даващи възможност за къпане на открито през цялата година, правят мястото удобно за заселване на човека по тези места още в дълбока древност.

   800px-DSCF0405Селището около минералните извори е възникнало през II хилядолетие преди нашата ера. До VI век градът е един от първите християнски епископски центрове в България. В края на VI век е бил разрушен от варварски племена. От тези времена той носи името Свети Врач в памет на двамата братя Козма и Дамян – народни лечители. Това име градът носи до 1947 година, когато е преименуван на Сандански.

   Древният град лежи изцяло върху терена на съвременния град Сандански, като намерените археологически обекти са от различни исторически периоди. Разцвет градът е получил в периода IV-VI век. От това време са открити множество обществени сгради и раннохристиянски базилики, включително раннохристиянски епископски комплекс. Интерес представляват откритите мозаечни декоративни килими, част от които са експонирани “ин ситу” в Археологическия музей на град Сандански.


   Карта


   Leave a review

   Цена
   Локация
   Персонал
   Услуги
   Храна